Skip to main content

Leto 2017 se je hitro zavrtelo okoli. V tem času se je veliko speklo, veliko objavilo – in tudi veliko bralo moje prispevke. Več o številkah pa v nadaljevanju, kjer sledi tudi seznam 10 najbolj branih prispevkov na Rudolfovi malci v letu 2017.

10 – Limonine rezine

Priznam, da so te sočne in prikupne rezine najprej očarale mene. Odkar sem preizkusila recept, so te rezine del skorajda vsakega praznovanja. Očitno pa so navdušile tudi vas, saj so zasedle odlično 10. mesto v vrsti 165 prispevkov, ki se trenutno nahajajo na strani Rudolfova malca.

9 – Bananin tiramisu

Večna klasika z manjšo posodobitvijo. Enostaven in eden izmed najbolj slastnih receptov je seveda tiramisu – tokrat v bananini različici. Lansko leto nekaj časa celo vodilni, se je letos zasidral na 9.  mesto.

8 – Linški piškoti

Še ena klasika, brez katere ne minejo niti praznovanja, niti prazniki, kaj šele božič. Obvezni piškoti za vsako priložnost – linški piškoti. Recept objavljen maja, ko večina niti ne pomisli na piškote – a se je do konca leta prebil že na 8. mesto po obiskanosti.

7 – Kivijeva sladica v kozarcu

Osvežilna očarljivka vas je navdušila tako z videzom, preprosto pripravo, kot tudi z okusom.

6 – Vanilijev tiramisu

Tiramisu je tako slastna sladica, da se je na seznam najbolj branih uvrstila kar dvakrat. Tokrat v vanilijevi različici z bogato vanilijevo kremo, ki je odlična osnova tudi za številne druge recepte.

5 – Peka piškotov: 7 trikov do odličnih piškotov

Po tem prispevku je Rudolfova malca zaslovela lansko leto, a ste ga zelo radi prebirali tudi letos, saj se je uvrstil na visoko 5. mesto.

4 – Makroni: Recept in 10 nasvetov do popolnih makronov

Ta recept za makrone se je uvrstil na prvo mesto prve strani na Googlu. Ko torej iščete makrone oz. recept zanje – bo ta prispevek prvi, ki vam ga bo predlagal Google. On že ve.

3 – Masleni piškoti po receptu mame Marice

Moji in očitno tudi vaši najljubši piškoti. Tako preprosti, a tako okusni. Vsekakor si zaslužijo častitljivo 3. mesto.

2 – Pustni mafini

Pust letos ni minil brez pustnih mafinov z marmelado. Samo v pustnem času si je prispevek nabral tako prednost, da je na koncu leta še vedno na zavidljivem 2. mestu.

1 – Čokoladne rezine s sočno kokosovo kremo

In še veliki zmagovalec – ta ta ram – to so najbolj slastne čokoladne rezine s sočno kokosovo kremo. Le kdo ne mara te prečudovite kombinacije? Če jih slučajno še niste poskusili, jih v letu 2018 vsekakor morate, saj so zmagovalke med zmagovalci. Njam!

Za konec velika HVALA vsem (v letu 2017 vas je bilo skoraj 100.000, ki ste stran skupno obiskali skoraj 400.000-krat) , ki spremljate mojo pot, moje objave, prispevke in ki pečete po mojih receptih ali slaščice naročite pri meni! Vsak izmed vas mi res veliko pomeni! HVALA, ker ste!

Ne zamudite novih receptov in drugih prispevkov s prijavo na e-novice (darilo: Brezplačna e-knjiga z recepti). Spremljate pa me lahko tudi na FacebookuInstagramu in Pinterestu. Hvala za zaupanje!

Komentiraj