Poročne torte

Poročne torte so mi pri ustvarjanju v poseben užitek. Pri poročnih tortah se z veseljem prilagodim vajinim željam, če pa še nimata izoblikovane natančne predstave o torti, vama rada predlagam stil torte, ki se bo ujemal z vajino celotno poročno zgodbo.

Pri poročnih tortah je možnosti res nešteto; velike večnadstropne torte ali več posameznih tort; glamurozen ali rustikalen videz … visoke torte s poljubnim številom plasti, posebne geometrične oblike tort, raznorazni dodatki, ki torto naredijo edinstveno … čisto vsako podrobnost dorečemo skupaj.

Seznam okusov in nekaj osnovnih informacij o cenah tort najdeta TUKAJ.

Bi želela, da vama za poroko pripravim tudi ostale slaščice – preverita vso ponudbo slaščic. Za poroke še prav posebej priporočam sladki kotiček, kjer se lahko gostje posladkajo in izberejo za vsakega svojo najljubšo slaščico. Na voljo so tudi paketi sladkih kotičkov, ki jih lahko preverita na strani sladkih kotičkov.

DOSTAVA POROČNIH TORT

Dostava je po našem mnenju pomemben element naročila, saj je z našo dostavo vajin dan veliko manj stresen. Dostavo za poročna naročila zato toplo priporočam (za naročila 3-nadstropnih ali večjih tort je dostava celo obvezna, saj je to edino zagotovilo, da pride torta na cilj v najlepšem možnem stanju).
Doplačilo za dostavo znaša 0,90 eur/km (računa se enosmerna razdalja od lokacije Unec 20 do vaše lokacije).

V primeru, da na lokaciji ni primernega prostora za shranjevanje torte (hladilnik, hladilnica), jo pripeljem direktno za uro, ko se jo razreže. Za dostavo po 20. uri zaračunamo dodatek na nočno dostavo (20,00 eur). Dodatek velja tudi za postavitve sladkih kotičkov po 20. uri.

Rezervacija terminov in plačilo

Svoj termin si rezervirajta čim prej, saj se datumi v poročni sezoni hitro polnijo. Rezervacijo vašega termina si zagotovite s plačilom avansa v višini 100,00 eur,  preostali znesek pa poravnate po predračunu najkasneje 1 teden pred poroko. Najlepša hvala!

Za več informacij, naročila, rezervacijo terminov in povpraševanja sem na voljo na info@rudolfovamalca.com oz. preko spodnjega kontaktnega obrazca. Z veseljem se z vama tudi v živo dobim.

Februarja 2022 prirejamo poročno pokušino okusov. Več info bo znanih kmalu.