Sodeluj z mano

Kontaktirate me lahko na info@rudolfovamalca.com ali tako, da izpolnete tale obrazec.

Sladki catering, slaščice po naročilu

#1 Prirejate dogodek in bi radi goste presenetili s skrbno pripravljenimi domačimi in naravnimi slaščicami? Preverite ponudbo slaščic in si oglejte možnost postavitve sladkega kotička.

#2 Imate bar/restavracijo/kavarno ipd. in bi radi v ponudbo dodali odlične slaščice (torte, cakepopse, makrone, cupcakese, brownije, monoporcijske tortice …). Preverite ponudbo slaščic tukaj in me za sodelovanje kontaktirajte na info@rudolfovamalca.com ali 040 146 051 (Manca).

#3 Poroke. Ene najlepših dogodkov in prav pri teh sem najbolj počaščena, če sem lahko del njih. Z največjim veseljem dodam sladki košček vajini poročni zgodbi in obljubim, da bo popoln – kot vajina poroka. Predlagam vama, da si ogledata zavihek poročne torte in sladki kotiček ter v ponudbi slaščic izbereta svoje najljubše. Za vse ostale/posebne želje (npr. darila svatov, sladko obarvan sedežni red ipd.) me prosim kontaktirajta na info@rudolfovamalca.com.

#4 Rojstni dnevi, birme, krsti, nedeljska druženja, zabava s prijatelji, baby shower – vse to so razlogi za sladko razvajanje ob torti ali drugih unikatnih, naravnih in domačih slaščicah. In ne pozabite – A party without cake is just a meeting.

#5 Potrebujete unikatne, moderne slaščice odličnega okusa, ki bi jih dodali v vašo ponudbo sladic? Za vas skreiram čisto nove slaščice in vašo ekipo naučim, kako se jih pripravi. Kontaktirajte me na info@rudolfovamalca.com ali 040 146 051.

 

BLOG, PISANJE, USTVARJANJE VSEBINE …

#6 Za vašo spletno stran, revijo, časopis … napišem edinstven (še nikjer objavljen) recept, prispevek z nasveti … Zraven priložim svoje fotografije.
Primer:  Recept za portal Nosečka

#7 Vašemu obstoječemu receptu ali prispevku dodam uvod, zaključek, podatke o sestavinah, skratka relevantno vsebino glede na SEO smernice.
Primer: Receptu na portalu Dom in stil sem dodala uvod z nekaj zanimivostmi o sestavinah.

#8 Pripravim in objavim recept s povezavo do vaših sestavin, izdelkov … Vašo stran označim tudi na Facebooku in Instagramu, pošljem ga tudi po mailing listi (z več kot 2400 naročniki).
Primer: Recepti v sodelovanju z Dr. Oetker, 1001 dar, MojMuffin.si.

#9 Na svojem blogu nudim prostor za vaš oglas.

#10 Na svojem blogu objavim vaš prispevek z receptom ali kako drugače povezanega s slaščicami in slaščičarstvom, kamor lahko dodate povezavo do vašega bloga ali spletne strani ali spletne trgovine. Objavo delim tudi na Facebooku, Instagramu, Pinterestu in po mailing listi (z več kot 2400 naročniki). Tako imate možnost dobiti nove sledilce/stranke, hkrati pa objava povezave do vaše spletne strani dobro vpliva na vaš SEO.

#11 Testiram izdelke, storitve …

#12 Brezplačno predstavim lokalne proizvajalce slovenske hrane, izdelkov, slovenske podjetnike, ustvarjalce …

Za sodelovanje mi pošljite mail na info@rudolfovamalca.com ali me pokličite na 040 146 051 ali izpolnite obrazec na tej strani.

Spletno mesto je bilo posodobljeno 5. 12. 2018.