Skip to main content
Osupljiv in privlačen

SLADKI KOTIČEK

Sladki kotiček je lepo okrašena mizica (ali miza) s sladkimi dobrotami, ki očarajo goste najprej na pogled, potem pa tudi po okusu. Sladki kotiček je odličen za poroke, rojstne dneve, poslovne dogodke, pogostitve, konference … Sladki kotiček na dogodku pritegne goste, da si sami postrežejo slaščice po njihovih željah. Pri mojem delu so mi sladki kotički ena izmed ljubših stvari, ki jih počnem in se jih zato res lotim z veseljem.

Osupljiv in privlačen

SLADKI KOTIČEK

Sladki kotiček je lepo okrašena mizica s sladkimi dobrotami, ki očarajo goste najprej na pogled, potem pa tudi po okusu. Sladki kotiček na dogodku pritegne goste, da si sami postrežejo slaščice po njihovih željah. Pri mojem delu so mi sladki kotički ena izmed ljubših stvari, ki jih počnem in se jih zato res lotim z veseljem.

Prilagodimo se vam

Postavitev in dekoracija

Postavitev in dekoracijo načrtujemo skupaj s parom (pri poroki) oz. z naročnikom. Dekoracija in slaščice se tematsko ujemajo z ostalimi elementi dogodka. Storitev poleg sladic zajema postavitev sladkega kotička z naslednjimi elementi: dekoracija s cvetjem in zelenjem, izposoja stojal, podstavkov in pladnjev za sladice, napisi za sladice ter ostali elementi po željah (npr. sveče), ki dajo sladkemu kotičku poseben, edinstven pečat.

Svoj datum za sladki kotiček si rezervirajte čim prej na info@rudolfovamalca.com ali preko spodnjega kontaktnega obrazca.

Pripravili smo pakete sladkih kotičkov, kjer izberete primerno velikost glede na število gostov in vrsto dogodka, namignete nam o stilu dekoracije, za vse ostalo pa poskrbimo mi. Seveda tudi pri izbiri paketov sladkih kotičkov z veseljem prisluhnemo vašim željam glede dekoracije in okusov ter paket prilagodimo vašim željam.

Za vsakogar se nekaj najde

PAKETI SLADKIH KOTIČKOV

Predstavljamo vam pakete sladkih kotičkov, s katerimi bo izbira enostavnejša. Opis paketov, si preberite v nadaljevanju, nato pa preverite še tabele z velikostmi paketov in cenikom. Vsi paketi vsebujejo različne vrste in okuse sladic, na primer – sladice v kozarcu, cakepopse, popsiclese, kremne rezine, domače košarice s kremo in sadjem, makrone, cupcake, mini pavlove tortice … Seveda nam lahko sporočite, katerih sladic ali okusov bi želeli več oziroma manj.

Mini paketi

Vključujejo 2 slaščici na osebo.

Preprosta postavitev kotička: vključuje izposojo stojal, izposojo prta, kartončke z napisi okusov sladic, postavitev slaščic.

Doplačilo: dostava na lokacijo, glede na razdaljo v km (0,90 eur/km od lokacije Rudolfove malce (Unec 20) do vaše lokacije).

Odlična izbira za poroke, kjer se goste s slaščicami pogosti na eni lokaciji s pogostitvijo s krajšim časovnim obsegom. Prav tako odlična izbira za poslovne dogodke.

Poleg naročila slaščic, priporočamo tudi naročilo (poročne) torte.

CLASSIC PAKETI

Vključujejo 3 do 4 slaščice na osebo.

Classic postavitev kotička: vključuje izposojo stojal, izposojo prta, kartončke z napisi okusov sladic, dekoracijo z zelenjem, dekoracijo s preprostimi elementi po izbiri: baloni, naravni elementi (storži, suho cvetje ipd.), svečniki ipd., postavitev slaščic.

Doplačilo: dostava na lokacijo, glede na razdaljo v km (0,90 eur/km od lokacije Rudolfove malce (Unec 20) do vaše lokacije).

Odlična izbira za poroke, kjer se goste s slaščicami pogosti na eni lokaciji s pogostitvijo z daljšim časovnim obsegom. Paketi so primerni tudi za druge dogodke, kot so praznovanja, obletnice, baby shower ipd.

Poleg naročila slaščic, priporočamo tudi naročilo (poročne) torte.

PREMIUM PAKETI

Vključujejo 4 do 5 slaščic na osebo.

Premium postavitev kotička: vključuje izposojo stojal, izposojo prta, kartončke z napisi okusov sladic, dekoracijo z zelenjem in cvetjem v vrednosti 20 do 30 eur, dekoracijo z elementi po izbiri: baloni, naravni elementi (storži, suho cvetje ipd.), svečniki, leseni personalizirani elementi/napisi ipd., postavitev slaščic.

Doplačilo: dostava na lokacijo, glede na razdaljo v km (0,90 eur/km od lokacije Rudolfove malce (Unec 20) do vaše lokacije).

Odlična izbira za poroke, kjer se goste s slaščicami pogosti na eni ali dveh lokacijah. Paketi so primerni tudi za druge dogodke, kot so praznovanja, obletnice ipd. z daljšim časovnim obsegom.

Poleg naročila slaščic, priporočamo tudi naročilo (poročne) torte.

PAKETI SLADKIH KOTIČKOV – VELIKOSTI

ŠT. GOSTOV MINI CLASSIC PREMIUM
25 50 kom sladic 85 kom sladic 110 kom sladic
50 100 kom sladic 170 kom sladic 220 kom sladic
75 150 kom sladic 255 kom sladic 330 kom sladic
100 200 kom sladic 340 kom sladic 440 kom sladic
125 250 kom sladic 425 kom sladic 550 kom sladic
150 300 kom sladic 510 kom sladic 660 kom sladic

PAKETI SLADKIH KOTIČKOV – CENIK

ŠT. GOSTOV MINI CLASSIC PREMIUM
25 175,00 eur 245,00 eur 310,00 eur
50 275,00 eur 415,00 eur 530,00 eur
75 375,00 eur 585,00 eur 750,00 eur
100 475,00 eur 755,00 eur 970,00 eur
125 575,00 eur 925,00 eur 1190,00 eur
150 675,00 eur 1095,00 eur 1400,00 eur

Cene veljajo od 25. 10. 2022 naprej.

Vse cene vsebujejo 9,5 % DDV.

*Cene paketov so okvirne in se lahko glede na individualne želje spremenijo.
*Večja količina cvetja je možna za doplačilo.

Vsi, ki bi si sladice za sladki kotiček izbrali sami, vas vabim, da pobrskate med spodnjimi slaščicami. V tem primeru veljajo cene, napisane pri posameznih sladicah.

Osnovna cena za postavitev sladkega kotička je 75,00 eur. Zajema izposojo stojal, podstavkov, postavitev kotička, kartončke z napisi slaščic (okusov) in skromno okrasitev. Cvetje in ostali posebni elementi se doplačajo. Cena velja, če sladice izberete sami. V paketih sladkih kotičkov pa je postavitev že všteta v ceno.

 

Po želji v sladki kotiček vključimo tudi sadje. Možnost doplačila ali zamenjave z delom slaščic.

 

Ponudba slaščic, ki jih lahko
naročite za sladki kotiček

Ponudba slaščic, ki jih lahko naročite za sladki kotiček:

  • KOŠARICE
  • DONUT KROFE
  • MINI PAVLOVE TORTICE
  • KREMNO PECIVO
  • SADJE

PO DOGODKU

Po dogodku je treba izposojeno dekoracijo (stojala, podstavke) vrniti v roku 7 dni na naslov Unec 20 (po dogovoru se lahko dobimo v Ljubljani).

KONTAKTNI OBRAZEC ZA
NAROČILO ALI POVPRAŠEVANJE