Ponudba slaščic

Izberite med različnimi slaščicami. Od tort, piškotov in drugih malih, slastnih in prikupnih slaščic. Rezervirajte pa si tudi datum za svoj sanjski sladki kotiček.

Sladki kotiček

Sladki kotiček je lepo okrašena mizica (ali miza) s sladkimi dobrotami, ki očarajo goste najprej na pogled, potem pa tudi po okusu. Sladki kotiček je odličen za poroke, rojstne dneve, poslovne dogodke, pogostitve, konference …

Torte

Izbrani okusi, kvalitetne sestavine, ljubezen do dela – to je zmagovalni recept, po katerem pripravljam slaščice jaz. 

Sladice v kozarcu

Osvežilne, kremaste, prikupne, elegantne. Odlično popestrijo prav vsak dogodek od porok, poslovnih srečanj, rojstno dnevnih zabav pa do baby shower zabav ali druženj s prijatelji kar tako …

Cupcakes

Cupcakes (kolački) so male tortice z rahlim biskvitom, bogato kremo in presenečenjem v sredici. Odlični za praznovanja, poroke in druge dogodke.

Piškoti

Skrbno pripravljeni mali grižljaji bogatega okusa in najrazličnejših oblik … Izbirate lahko med naborom najboljših Rudolfovih piškotov klasičnih oblik in bogatih okusov ali pa pobrskate med skrbno okrašenimi Kraljevimi piškoti, dekoriranimi z royal icing prelivom. Izberite svoje piškote izmed predlaganih ali pa naročite čisto svoje – personalizirane piškote.

Moji izbrani izdelki

Izdelki, ki jih obožujem. Redno jih uporabljam pri pripravi svojih slaščic in priporočam jih tudi vam.