Raznolika

Ponudba slaščic

Izberite med različnimi slaščicami. Od tort, piškotov in drugih malih, slastnih in prikupnih slaščic. Rezervirajte pa si tudi datum za svoj sanjski sladki kotiček.

Raznolika

Ponudba slaščic

Izberite med različnimi slaščicami. Od tort, piškotov in drugih malih, slastnih in prikupnih slaščic. Rezervirajte pa si tudi datum za svoj sanjski sladki kotiček.

Sladki kotiček

Sladki kotiček je lepo okrašena mizica (ali miza) s sladkimi dobrotami, ki očarajo goste najprej na pogled, potem pa tudi po okusu. Sladki kotiček je odličen za poroke, rojstne dneve, poslovne dogodke, pogostitve, konference …

Torte

Izbrani okusi, kvalitetne sestavine, ljubezen do dela – to je zmagovalni recept, po katerem pripravljam slaščice jaz.

SLADICE V KOZARCU

Osvežilne, kremaste, prikupne, elegantne. Odlično popestrijo prav vsak dogodek od porok, poslovnih srečanj, rojstno dnevnih zabav pa do baby shower zabav ali druženj s prijatelji kar tako …

CAKEPOPSI, POPSICLESI IN CONEPOPSI

Cakepopsi so okrogle tortice na palčkah v velikosti enega grižljaja. Sočna sredica in oblekica iz čokolade. Njam! Po želji oblikujem tudi posebne oblike, npr. živali, srčke ipd. Popsicles so tortice na palčkah v velikosti treh do štirih grižljajev. So torej povečana oblika cakepopsov. Vsebujejo pa še slastno polnilo. Tudi tu je možna izdelava posebnih oblik. …

MAKRONI

Slavni grižljaji iz mandljev in beljakov navdušujejo s svojim izgledom in okusom.

CUPCAKES

Cupcakes (kolački) so male tortice z rahlim biskvitom, bogato kremo in presenečenjem v sredici. Odlični za praznovanja, poroke in druge dogodke.

DOMAČI IZDELKI

Pred vami je ponudba naših domačih, ročno pripravljenih izdelkov, ki so zapakirani v čudovite steklene kozarce, ki jih lahko kasneje ponovno uporabite.

PIŠKOTI

Skrbno pripravljeni mali grižljaji bogatega okusa in najrazličnejših oblik … Izbirate lahko med naborom najboljših Rudolfovih piškotov klasičnih oblik in bogatih okusov ali pa pobrskate med skrbno okrašenimi Kraljevimi piškoti, dekoriranimi z royal icing prelivom. Izberite svoje piškote izmed predlaganih ali pa naročite čisto svoje – personalizirane piškote.

OSTALE SLAŠČICE

Širok nabor slaščic za vse okuse.

IZPOSOJA STOJAL IN OSTALIH DEKORATIVNIH PRIPOMOČKOV

Za vaš sladki dogodek so na voljo različna stojala in pripomočki v najrazličnejših stilih. Prednost pri izposoji imate ob naročilu slaščic. Izposoja pa je možna tudi brez nakupa.

MOJI IZBRANI IZDELKI

Izdelki, ki jih obožujem. Redno jih uporabljam pri pripravi svojih slaščic in priporočam jih tudi vam.