Rudolfovi piškoti

Če prisegate na klasične piškote, imamo za vas široko ponudbo; vse od linških piškotov, cimetovih zvezdic, pa do krhkih čokoladnih piškotov. Preverite in si izberite svoje najljubše …

 

Masleni piškoti

Masleni piškoti očarajo s svojo teksturo in okusom. Na zunaj krhki, ko pa zagrizemo vanje, se v ustih kar stopijo. Z aromami nas očara že njihov vonj, okus pa je nepozaben …

Linški piškoti

Priljubljeni piškoti nas razveselijo najprej na pogled, nato pa nas očarajo tudi s svojim okusom. Kombinacija skrbno izbrane recepture in najboljših marmelad naših babic.

Makroni

Slavni grižljaji iz mandljev in beljakov navdušujejo s svojim izgledom in okusom.

Krhki čokoladni piškoti

Najboljši čokoladni piškoti so navzven krhki, navznoter pa mehki kot biskvit. Narejeni iz najboljše čokolade.

Medenjaki

Medeni piškoti z vonjem po božiču v sebi skrivajo najboljše praznične začimbe: vanilijo, cimet, muškatni orešček, mlete klinčke, koriander … Krhki navzven, v ustih pa se kar stopijo. Narejeni po starodavnem receptu iz ržene moke.

Medeni ajdovčki

Mehki piškoti, v katerih se prepletajo okusi medu, ajde in kakava. Okus dopolni sredica iz bele čokolade. (slika je simbolična)

Cimetove zvezdice

Ti piškoti na božični mizi ne smejo manjkati. Mamljiva kombinacija okusov mandljev, limone in vanilije očara prav vsakogar.

Čokoladno-pomarančni piškoti z viskijem

Čokoladno-pomarančni piškoti z viskijem – mali grižljaji, kjer se prepletejo najboljše kombinacije okusov. Mehek piškot, ki se v ustih kar stopi, dopolni čokoladna sredica z viskijem in pomarančno aromo. Božansko!

Mini linški piškoti

Priljubljeni linški piškoti, tokrat v miniaturni izvedbi. Še bolj prikupni in še bolj praktični – za en grižljaj. Krhki navzven, v ustih pa se kar stopijo. Omamna kombinacija okusnega piškota in domače marelične ali jagodne marmelade ali mlečne karamele.