Rudolfovi piškoti

Če prisegate na klasične piškote, imamo za vas široko ponudbo; vse od linških piškotov, cimetovih zvezdic, pa do krhkih čokoladnih piškotov. Preverite in si izberite svoje najljubše …

 

Domači piškoti – darilno pakiranje

Domači piškoti – darilno pakiranje v ličnem kozarcu. Odlično poslovno darilo, darilo za najbližje, darilo za naše najmlajše ipd. Okusen nabor naših najbolj slastnih in najbolj priljubljenih piškotov. Za vse, ki cenijo domače izdelke, ročno delo, naravne in lokalne sestavine ter ljubezen do dela.

Bučni piškoti s temno čokolado

Posebni, praznični piškoti navdušujejo s svojo aromatičnostjo in hrustljavostjo. Pripravljeni iz lokalnih sestavin, kot so pirina moka, med in bučna semena, so odličen slovenski produkt, primeren tudi kot darilo.

Sivkini piškoti

Sivkini piškoti so posebni, aromatični piškoti s hkrati bogato, a dovolj nežno aromo po sivki. Navdušili bodo vse ljubitelje sivke, saj nas s svojo čudovito aromo popeljejo naravnost na sivkina polja v Provanso ali v naša Goriška Brda (od koder je sivka, ki jo uporabljamo za pripravo piškotov). Drznite si jih poskusiti.

Orehovi piškoti z belo čokolado in marmelado

Orehovi piškoti z belo čokolado in marmelado se v ustih kar stopijo. Navdušili bodo vse ljubitelje orehov ter mehkih in prikupnih piškotkov. Okuse v lepo harmonijo poveže kvalitetna belgijska bela čokolada.

Krhki čokoladni piškoti

Najboljši čokoladni piškoti so navzven krhki, navznoter pa mehki kot biskvit. Narejeni iz najboljše čokolade.

Kukiji z brusnicami in belo čokolado

Kukiji z brusnicami in belo čokolado so bogatega okusa, s priljubljeno kombinacijo sladko-kislih brusnic in odlične bele čokolade v odličnem piškotnem testu, ki tvori božanske kukije, ki si jih boste zaželeli še.

Veganski kukiji in čokoladni piškoti

Ker želimo, da v sladkih radostih uživajo prav vsi, smo za vas pripravili veganske piškotke, primerne za vse, ki uživate vegansko prehrano in za vse, ki ne smete jesti določenih živil.

Linški piškoti

Priljubljeni piškoti nas razveselijo najprej na pogled, nato pa nas očarajo tudi s svojim okusom. Kombinacija skrbno izbrane recepture in najboljših marmelad naših babic.

Mini linški piškoti

Priljubljeni linški piškoti, tokrat v miniaturni izvedbi. Še bolj prikupni in še bolj praktični – za en grižljaj. Krhki navzven, v ustih pa se kar stopijo. Omamna kombinacija okusnega piškota in domače marelične ali jagodne marmelade ali mlečne karamele.

Rahli kokosovi piškoti

Rahli kokosovi piškoti s krhko skorjico se v ustih kar stopijo. Odlična izbira za vse ljubitelje kokosa.

Masleni piškoti

Masleni piškoti očarajo s svojo teksturo in okusom. Na zunaj krhki, ko pa zagrizemo vanje, se v ustih kar stopijo. Z aromami nas očara že njihov vonj, okus pa je nepozaben …

Medenjaki

Medeni piškoti z vonjem po božiču v sebi skrivajo najboljše praznične začimbe: vanilijo, cimet, muškatni orešček, mlete klinčke, koriander … Krhki navzven, v ustih pa se kar stopijo. Narejeni po starodavnem receptu iz ržene moke.

Cimetove zvezdice

Ti piškoti na božični mizi ne smejo manjkati. Mamljiva kombinacija okusov mandljev, limone in vanilije očara prav vsakogar.