Kraljevi piškoti

Skrbno okrašeni ali le preprosto dekorirani piškoti so lahko odlično darilo. Lepo pa dopolnijo tudi krožnik klasičnih piškotov … Izberete si lahko obliko izmed predlaganih, lahko pa naročite čisto svoje (personalizirane) piškote …

Miklavžev paketek

Miklavžev paketek je pika na i vašega Miklavževega darila. Ročno poslikani medenjaki iz ržene moke dajo vašemu darilu prav poseben pridih. Medenjaki so izdelani iz najboljšega medenega testa z dišečimi začimbami, ržene moke ter najboljšim medom in maslom. Piškoti tako niso le lepi, temveč tudi zelo okusni.

Masleni srčki

Masleni srčki, okrašeni z beljakovo glazuro. Okusni masleni piškoti so lično okrašeni, glazura pa ima blag okus po limoni.

Pastelni božič

Božični medenjaki v pastelnih barvah in belo okrašeni. Dekorirani z royal icingom.
Glazura ima blag okus po limoni. Piškoti niso le lepi na pogled, ampak so tudi okusni.

Flamingo

Masleni piškoti v obliki flaminga. Okusni piškoti, okrašeni z beljakovo glazuro, ki ima blag okus po limoni. Lepi in okusni piškoti, odlični za zabave, druženja, baby showerje ali kot prikupno darilo.

Medeni miklavži

Medenjaki v obliki Miklavža, okrašeni z royal icingom. Glazura ima blag okus po limoni. Piškoti niso le lepi na pogled, ampak so tudi okusni.

Kraljevi piškoti po naročilu

Medenjaki ali masleni piškoti.

Sami izberete obliko in dekoracijo. Lahko je to motiv ali napis. Na voljo različne barve.

Rustikalni božič

Božični medenjaki, okrašeni z belim royal icingom. Preprosta rustikalna dekoracija.

Medeni jelenčki

Medeni jelenčki so medenjaki v obliki prikupnih jelenčkov, okrašeni z royal icingom (nosek in oko).  Piškoti niso le lepi na pogled, ampak so tudi okusni.