Kraljevi piškoti

Skrbno okrašeni ali le preprosto dekorirani piškoti so lahko odlično darilo. Lepo pa dopolnijo tudi krožnik klasičnih piškotov … Izberete si lahko obliko izmed predlaganih, lahko pa naročite čisto svoje (personalizirane) piškote …

Piškoti Mali princ

Mali princ – komplet

Za vse ljubitelje zgodbe o Malem princu. Komplet ročno izdelanih in poslikanih piškotov.

Lisičke – piškoti

Prikupne živalice so priljubljene tako med otroki kot tudi med odraslimi – primerne za različne tematske zabave ali kot darilo ljubitelju teh živalic. Lisičke so ročno izdelani in poslikani piškoti.

Lisičke v gozdu – komplet

Za vse ljubitelje gozdnih motivov, še posebej pa teh čudovitih živalic – lisičk. Komplet Lisičke v gozdu vsebuje: 5 x lisička, 5 x mali list, 2 x velik list, 1 x podolgovat list, 1 x krog z vencem iz listov, 1 x šestkotnik z vencem iz listov. Cena kompleta: 35,00 eur Alergeni: mleko, jajca, gluten, … Preberi več Lisičke v gozdu – komplet

Piškoti mini hamburgerji

Miniaturni in tako realistični! Mini hamburgerji v sladki verziji. Slastna piškotka kot kruhka, brownie kot pleskavica in ostali slastni dodatki za popoln videz hamburgerja. Odlično darilo za ljubitelja hamburgerjev ali za zabavo s prijatelji.

Pomladne cvetlice

Pomladne cvetlice na piškotih prav zadišijo. Odlično darilo ali slaščica, ki privzdigne vsak dogodek na višji nivo.

Brki

Piškoti v obliki brkov so zabaven prigrizek za različne priložnosti: poroke, fantovščine, druženja s prijatelji, novembrska srečanja ipd. Okusni in privlačni na pogled bodo popestrili vsak dogodek. Cena piškotov brkov: 2,20 eur/kos Minimalno naročilo: 20 kom Sestavine in alergeni: Maslo, jajca, moka tip 500, lupinica in sok bio limone, sladkor, vanilija, soda bikarbona, jedilna barva, … Preberi več Brki

Čajna vrečka

Piškoti v obliki čajne vrečke so odlična ideja za čajanke, druženja s prijatelji, srečanja z družino in druge priložnosti. Ročno narejeni masleni piškoti s temno čokolado in suhimi malinami. Za piko na i pa je tu še vrvica, na katero po želji pripnem še sporočilce po vaši želji. Tako so piškoti lahko tudi odlično darilce, … Preberi več Čajna vrečka

Masleni srčki

Masleni srčki, okrašeni z beljakovo glazuro. Okusni masleni piškoti so lično okrašeni, glazura pa ima blag okus po limoni.

Zajčki

Ljubki in slastni zajčki za vse ljubitelje teh malih prikupnih bitij. 

Rustikalni božič

Božični medenjaki, okrašeni z belim royal icingom. Preprosta rustikalna dekoracija.

Poročni piškoti

Elegantni poročni piškoti. Maslena srčka, okrašena z belim royal icingom. Eleganten vzorec na okusnem piškotu.

Medena hiška

Z medeno hiško se zimska pravljica lahko prične. Vsaka hiška je unikat – izdelana po vaših željah s personaliziranimi detajli.

Medeni Miklavži

Medenjaki v obliki Miklavža, okrašeni z royal icingom. Glazura ima blag okus po limoni. Piškoti niso le lepi na pogled, ampak so tudi okusni.

Miklavžev paketek

Miklavžev paketek je pika na i vašega Miklavževega darila. Ročno poslikani medenjaki iz ržene moke dajo vašemu darilu prav poseben pridih. Medenjaki so izdelani iz najboljšega medenega testa z dišečimi začimbami, ržene moke ter najboljšim medom in maslom. Piškoti tako niso le lepi, temveč tudi zelo okusni.

Medeni jelenčki

Medeni jelenčki so medenjaki v obliki prikupnih jelenčkov, okrašeni z royal icingom (nosek in oko).  Piškoti niso le lepi na pogled, ampak so tudi okusni.

Pastelni božič

Božični medenjaki v pastelnih barvah in belo okrašeni. Dekorirani z royal icingom.
Glazura ima blag okus po limoni. Piškoti niso le lepi na pogled, ampak so tudi okusni.

Flamingo

Masleni piškoti v obliki flaminga. Okusni piškoti, okrašeni z beljakovo glazuro, ki ima blag okus po limoni. Lepi in okusni piškoti, odlični za zabave, druženja, baby showerje ali kot prikupno darilo.

Kraljevi piškoti po naročilu

Medenjaki ali masleni piškoti.

Sami izberete obliko in dekoracijo. Lahko je to motiv ali napis. Na voljo različne barve.

Personalizirani piškoti

Piškoti so lahko odlično darilce. So tudi čudovit in slasten nadomestek napisov za sedežni red na porokah in drugih dogodkih. Prikupno darilce za svate. Pozornost za bližnjega. Poslovno darilo … Možnosti za oblikovanje in poslikavo teh piškotov je nešteto. Od različnih oblik, možnega odtisa logotipa vašega podjetja, ročno napisanih imen, različnih barv poslikav in še … Preberi več Personalizirani piškoti