Skip to main content

Že od nekdaj – od kar imam svoj blog – sem sanjala o tem, da bi imela na enem mestu zbrane tudi moje najljubše izdelke … Izdelke, ki jih najrajši uporabljam v svojih slaščicah, izdelke, ki jih z veseljem priporočam tudi drugim …

In želja se mi počasi uresničuje – na moji spletni strani tako najdete nov zavihek – Moji izbrani izdelki, kjer je zaenkrat mesto našel en izdelek – moja najljubša karamela – dulce de delche Delixia. Želje za prihodnost so – da zavihek zapolnim s še več mojimi najljubšimi izdelki, ki sicer niso na voljo čisto povsod … A gremo lepo korak za korakom …

Mlečna karamela – Dulce de leche – Delixia

 

Zelo sem vesela in navdušena, da vam končno lahko ponudim tole božansko mlečno karamelo, ki jo sama uporabljam v številnih sladicah, kot na primer:

Poleg tega jo vsak dan dam v kavo, pa v palačinke, na sladoled, v krofe, v linške piškote … ali pa jo jem kar tako – na žlico.

Pri meni je že postala nepogrešljiva … TUKAJ pa jo lahko naročite tudi vi (in si o njej preberete še več). Samo do konca meseca je na voljo po znižani ceni. Preverite in naročite pravočasno.

Zelo zelo zelo bom vesela vaših naročil!

Komentiraj