Naročila

Zaenkrat lahko pri meni naročite piškote in si rezervirate termin za sladki kotiček.

Prednaročila so odprta. Prvi datum, ko lahko svoje piškote prejmete, je petek 1. decembra.

Prvi datum, ki ga lahko rezervirate za svoj sladki kotiček pa je torek, 2. januarja.

V pripravi je tudi ponudba ostalih slaščic, od cupcakesov, cakepopsov, brownijev, kolačev ipd. Ponudba bo objavljena v bližnji prihodnosti, svoje slaščice pa boste lahko kmalu naročili za datume od 2. januarja dalje.

Koliko vnaprej je treba rezervirati datum?

Za piškote vsaj 7 dni prej (če se mudi, pa lahko vseeno pošljete povpraševanje in bomo videli, kaj se da narediti). Za sladki kotiček pa vsaj 3 tedne prej.

Naročila

Najbolje je, da mi za naročilo pišete na mail info@rudolfovamalca.com ali izpolnete kontaktni obrazec, ki se nahaja na vsaki strani s ponudbo. Lahko me pokličete na telefonsko številko 040 146 051. Na telefonu sem dosegljiva vsako sredo med 9.00 in 20.00, pokličete pa me lahko tudi ostale dni in če bom zasedena, vas pokličem nazaj. V vsakem primeru pa vas bom potem prosila še za mail z osnovnimi podatki naročila.

Prevzem in dostava

Možni načini prevzema in dostave:

  •  osebni prevzem na naslovu Brilejeva 3, 1000 Ljubljana (možen od 1. decembra naprej – vsak dan po dogovoru), stroški pakiranja – gratis
  •  dostava – paket vam dostavim osebno (možno od 1. decembra naprej – vsak dan po dogovoru), strošek pakiranja in dostave: 0,40 eur/km (upošteva se enosmerna razdalja od naslova Brilejeva 3 do vašega naslova)
  •  pošiljka preko dostavne službe (možno od 12. decembra naprej), strošek pakiranja in pošiljanja bo znan naknadno – možno samo za PIŠKOTE

Sladki kotiček - naročila - Rudolfova malca