Skip to main content
Uporabne informacije

NAROČILA

Pri meni lahko naročite torte in slaščice za vse priložnosti. Ponujam tudi postavitev sladkega kotička ali sladki catering.
Ponudbo si lahko ogledate tukaj.

Uporabne informacije

NAROČILA

Pri meni lahko naročite torte in slaščice za vse priložnosti. Ponujam tudi postavitev sladkega kotička ali sladki catering.
Ponudbo si lahko ogledate tukaj.

KOLIKO VNAPREJ JE TREBA REZERVIRATI DATUM?

Za torte in slaščice 7 dni prej (če se mudi, pa lahko vseeno pošljete povpraševanje in bomo videli, kaj se da narediti). Za sladki kotiček in poročne torte pa vsaj 3 tedne prej. V vsakem primeru pa je priporočljivo, da si datum rezervirate čim prej, saj sem lahko v nekaterih primerih zasedena tudi za mesec dni vnaprej, nekateri termini v poročni sezoni (maj-september) pa so lahko zasedeni tudi že za celo leto vnaprej.

NAROČILA

Najbolje je, da mi za naročilo pišete na mail info@rudolfovamalca.com ali izpolnete kontaktni obrazec, ki se nahaja na vsaki strani s ponudbo. Lahko me pokličete na telefonsko številko 040 146 051 (Manca Rudolf). Na telefonu sem dosegljiva vsak dan med 9h in 18h, če bom zasedena, vas pokličem nazaj. V vsakem primeru pa vas bom potem prosila še za mail z osnovnimi podatki naročila.

PREVZEM IN DOSTAVA

MOŽNI NAČINI PREVZEMA IN DOSTAVE:
  •  osebni prevzem na naslovu Unec 20, 1381 Rakek (brez doplačila)
  • prevzem na enem izmed zbirnih mest (doplačilo od 1,50 do 10,00 eur)
  • dostava – paket vam dostavim osebno (vsak dan po dogovoru), strošek dostave: 0,60 eur/km (upošteva se razdalja od naslova Unec 20 do vašega naslova)
    Pri razdaljah nad 80 km se lahko dogovorimo za kakšen popust (če gre pot večinoma po avtocesti).
  • pošiljka preko dostavne službe, strošek pakiranja in pošiljanja je 3,90 evra. Možno samo za nekatere PIŠKOTE in Moje izbrane izdelke in Domače izdelke.
PLAČILO

Za večje dogodke, poroke ipd. vas bom prosila, da rezervacijo svojega termina potrdite s plačilom avansa v višini 100,00 eur. Za ostale dogodke oz. manjša naročila pa avans znaša 35,00 eur. Celoten znesek se poravna najmanj 5 dni pred vašim datumom naročila. Plačilo je možno na trr, po dogovoru pa tudi gotovinsko.

Za vsa dodatna vprašanja glede naročil ali za pomoč pri izbiri slaščic in drugih podrobnosti se lahko obrnete na info@rudolfovamalca.com. Odgovorim v najkrajšem možnem času (po navadi v roku 24 ur, včasih pa ob koncih tedna zaradi gneče z naročili v roku 48 ur – če ne dobite odgovora v tem času, prosim pošljite mail ponovno, saj se včasih zgodi, da se mail na poti izgubi oz. ga pomotoma spregledam).

Hvala za naročila in zaupanje!

KONTAKTNI OBRAZEC ZA
NAROČILO ALI POVPRAŠEVANJE