Skip to main content

Opomba: Sladice so naše delo iz leta 2017. Naše sedanje delo in ponudbo si lahko ogledate tukaj.

Če ste me v minulih dneh kaj spremljali, že veste, da se mi je v soboto zvečer odvalil kamen od srca. Pod streho je bilo pecivo za 100 ljudi, 3-nadstropna torta in sladki kotiček. Kaj več o dogajanju, torti in pecivu napišem v naslednjem prispevku ta teden, danes pa vam pokažem sladki kotiček, ki je zasijal na tokratni poroki.

Sladki kotiček

Sladki kotiček je (vsaj v Sloveniji) dokaj nov trend na porokah, poslovnih srečanjih, rojstnodnevnih in drugih zabavah … Po domače povedano je to miza s slaščicami, ki se z dekoracijo in izbiro slaščic ujema z rdečo nitjo poroke. Skrbno izbrane in lično zložene slaščice pritegnejo najprej na pogled, nato pa seveda še z okusom.

Martinina in Matiasova poroka je bila v modro-beli barvi, njuna dekoracija pa je bila leseno-steklena, z modrimi hortenzijami.

V njunem sladkem kotičku se med sabo dopolnjuje 5 vrst slaščic (cupcakesi, cakepopsi, kolački, makroni in sladice v kozarcu) in skupno 7 okusov:

Na recept pridete s klikom na zgoraj naštete slaščice. Kjer linka še ni, bo ta recept objavljen v prihodnjih tednih.

Naj bo dovolj besed, oglejmo si fotografije sladkega kotička s poroke.

Galerija

Več o dogajanju na poroki, mojih pomočnikih, ostalem pecivu in moji prvi poročni torti pa ne zamudite v objavi v prihodnjih dneh.

S prijavo na e-novice (darilo: e-knjiga Sladice v kozarcu) boste o prihodnjem dogajanju obveščeni prvi. Spremljate pa me lahko tudi na FacebookuInstagramu in Pinterestu. Hvala za zaupanje!

4 komentarji

Komentiraj