Skip to main content

Medeni jelenčki so medenjaki v obliki prikupnih jelenčkov, okrašeni z royal icingom (nosek in oko).  Piškoti niso le lepi na pogled, ampak so tudi okusni.

Odlični tudi kot okras na torti.

Velikost: 5 x 3 cm

Cena: 0,80 eur/kom

Minimalno naročilo: 20 kom.

Sestavine in alergeni:
Maslo, jajca, ržena moka, med, cimet, mleti klinčki, muškatni orešček, koriander, ingver, lupinica in sok bio limone in pomaranče, sladkor, vanilija, soda bikarbona, možni sledovi oreščkov.

Medeni jelenčki
Možni načini prevzema in dostave:
  •  osebni prevzem na naslovu Brilejeva 3, 1000 Ljubljana (možen od 1. decembra naprej – vsak dan po dogovoru), stroški pakiranja – gratis
  • dostava – paket vam dostavim osebno (vsak dan po dogovoru), strošek pakiranja in dostave: 0,60 eur/km (upošteva se razdalja od naslova Brilejeva 3 do vašega naslova)
  • pošiljka preko dostavne službe, strošek pakiranja in pošiljanja je 3 evre. Možno samo za PIŠKOTE in Moje izbrane izdelke.

Naročila sprejemam po mailu info@rudolfovamalca ali na telefonski številki 040 146 051 (Manca Rudolf) – v vsakem primeru vas bom po pogovoru prosila za mail s podatki o naročilu.

Cene veljajo od 3. 1. 2020 naprej.

KONTAKTNI OBRAZEC ZA NAROČILO ALI POVPRAŠEVANJE

    Preverite še ostalo ponudbo slaščic.

    NOVO v ponudbi –>  Mlečna karamela, Dulce de leche (za vse sladkosnede in za vse domače slaščičarje; odlična tudi kot darilo). Preberi več.