Piškoti v obliki čajne vrečke so odlična ideja za čajanke, druženja s prijatelji, srečanja z družino in druge priložnosti. Ročno narejeni masleni piškoti s temno čokolado in suhimi malinami. Za piko na i pa je tu še vrvica, na katero po želji pripnem še sporočilce po vaši želji. Tako so piškoti lahko tudi odlično darilce, zahvala ali pozornost. Čudoviti tudi kot božično-novoletno darilce poslovnim partnerjem.

Cena piškotov čajnih vrečk: 1,50 eur/kos

Cena piškotov čajnih vrečk s personaliziranim napisom v posebnem darilnem pakiranju: 1,90 eur/kos

Minimalno naročilo: 20 kom.
Pri naročilu nad 100 kom se upošteva 5 % popust.

Sestavine in alergeni:
Maslo, jajca, moka tip 500, lupinica in sok bio limone, sladkor, vanilija, soda bikarbona, temna čokolada, suhe maline, možni sledovi oreščkov.

PIŠKOTI ČAJNA VREČKA

Možni načini prevzema in dostave:
  • osebni prevzem na naslovu Unec 20
  • dostava – paket vam dostavim osebno (vsak dan po dogovoru), strošek pakiranja in dostave: 0,60 eur/km (upošteva se razdalja od naslova Unec 20 do vašega naslova)
  • Dostava na zbirno mesto
  • pošiljka preko dostavne službe, strošek pakiranja in pošiljanja je 3,90 evre. Možno samo za nekatere PIŠKOTE, Domače izdelke in Moje izbrane izdelke.

Naročila sprejemam po mailu info@rudolfovamalca ali na telefonski številki 040 146 051 (Manca Rudolf) – v vsakem primeru vas bom po pogovoru prosila za mail s podatki o naročilu.

Cene veljajo od 21. 10. 2021 naprej.

KONTAKTNI OBRAZEC ZA NAROČILO ALI POVPRAŠEVANJE

    Preverite še ostalo ponudbo slaščic.

    NOVO v ponudbi –>  Mlečna karamela, Dulce de leche (za vse sladkosnede in za vse domače slaščičarje; odlična tudi kot darilo). Preberi več.