Miniaturni in tako realistični! Mini hamburgerji v sladki verziji. Slastna piškotka kot kruhka, brownie kot pleskavica in ostali slastni dodatki za popoln videz hamburgerja. Odlično darilo za ljubitelja hamburgerjev ali za zabavo s prijatelji.

Cena piškotov mini hamburgerjev: 2,50 eur/kom

Minimalno naročilo: 20 kom.
Pri naročilu nad 100 kom, je cena 2,20 eur/kom.

Sestavine in alergeni:
Maslo, jajca, pšenična moka, lupinica in sok bio limone, sladkor, vanilija, soda bikarbona, kakav, sladka smetana, mandlji, možni sledovi drugih oreščkov.

Piškoti mini hamburgerji
Možni načini prevzema in dostave:
  • osebni prevzem na naslovu Unec 20
  • dostava – paket vam dostavim osebno (vsak dan po dogovoru), strošek pakiranja in dostave: 0,60 eur/km (upošteva se razdalja od naslova Unec 20 do vašega naslova)
  • Dostava na zbirno mesto
  • pošiljka preko dostavne službe, strošek pakiranja in pošiljanja je 3,90 evre. Možno samo za nekatere PIŠKOTE, Domače izdelke in Moje izbrane izdelke.

Naročila sprejemam po mailu info@rudolfovamalca ali na telefonski številki 040 146 051 (Manca Rudolf) – v vsakem primeru vas bom po pogovoru prosila za mail s podatki o naročilu.

Cene veljajo od 21. 10. 2021 naprej.

KONTAKTNI OBRAZEC ZA NAROČILO ALI POVPRAŠEVANJE

    Preverite še ostalo ponudbo slaščic.

    NOVO v ponudbi –>  Mlečna karamela, Dulce de leche (za vse sladkosnede in za vse domače slaščičarje; odlična tudi kot darilo). Preberi več.