Skip to main content

Božični medenjaki, okrašeni z belim royal icingom. Preprosta rustikalna dekoracija. Že nekaj lepo okrašenih medenjakov, da praznični mizi prav poseben – čaroben pridih. Pričarajte si – rustikalni božič.,

Možno je tudi naročilo rustikalnih medenjakov z luknjico (fotografija na dnu strani), ki so odlični za božično dekoracijo smrečice ipd. Pri naročilu dopišite, kakšne medenjake želite – z luknjico ali brez.

Cena: 2,20 eur/kos

Velikost (približna):

 • 8 cm x 5 cm (smrečice)
 • 6 cm x 6 cm (zvezdice)

Sestavine in alergeni:
Maslo, jajca, ržena moka, med, cimet, mleti klinčki, muškatni orešček, koriander, ingver, lupinica bio limone in pomaranče, sladkor, vanilija, soda bikarbona, možni sledovi oreščkov.

Rustikalni božič

MOŽNI NAČINI PREVZEMA IN DOSTAVE:
 •  osebni prevzem na naslovu Unec 20, 1381 Rakek
 • dostava na zbirno mesto (preveri lokacije tukaj)
 • dostava – paket vam dostavim osebno, strošek pakiranja in dostave: 0,90 eur/km (upošteva se razdalja od naslova Unec 20 do vašega naslova)
 • pošiljka preko dostavne službe strošek pakiranja in pošiljanja je 3,90 eur – možno samo za PIŠKOTE

Naročila sprejemam po mailu info@rudolfovamalca ali na telefonski številki 040 146 051 (Manca Rudolf) – v vsakem primeru vas bom po pogovoru prosila za mail s podatki o naročilu.

Cene veljajo od 3. 1. 2023 naprej.

KONTAKTNI OBRAZEC ZA NAROČILO ALI POVPRAŠEVANJE

  Možno tudi naročilo medenjakov rustikalni božič z luknjico. Primerni za božično dekoracijo na smrečici ipd.

  Za naročilo medenjakov z luknjico v sporočilu dopišite, da želite takšne. Cena je ista kot za ostale medenjake rustikalni božič (1,20 eur/kos).

  Preverite še ostalo ponudbo slaščic.