Skip to main content

Tole novost sem komaj zadrževala zase, zdaj pa vam jo končno lahko razkrijem. Kot ste morda že opazili, v zadnjem mesecu počasi in potiho dodajam ponudbo slaščic na spletno stran. Da bo vse bolj pregledno in da boste moje slaščice lažje naročili. Še vedno pa moram dodati nekaj stvari, predvsem cenik in še nekaj drugih podrobnosti. Dobra novica pa je, da se do takrat lahko sladkate s takšno prečudovito ”cream tart” – tortico iz hrustljavih piškotnih oblatov in z žametno in nadvse okusno kremo z vanilijo in belo čokolado. Pika na i pa so dodatki, ki tortici dajo sočnost, prikupno sladkost in dodatno dimenzijo čudovitosti: jagode, makroni, meringe, sveže cvetje in drugi drobni dodatki.

Stalno ponudbo cream tart najdete TUKAJ.

Cream tart za dan žena

Preden tortice dodam v stalno ponudbo, vam jo v pokušino ponujam za ta čudovit praznik, ki je že pred vrati – dan žena. Se sprašujete, kaj bi podarili svoji najdražji, svojim prijateljicam ali sodelovkam? Tu je slastna ideja, ki bo očarala prav vsakogar – čudovita cream tart. (Je tudi odlično darilce za dan mučenikov, saj je prevzem možen tudi v petek, 9. 3.)

Cream tart za dan žena – Na voljo je v dveh velikostih:
  • mini (za dve osebi)
  • velika (za pet oseb)

Cena manjše je 12 eur, večje pa 20 eur. Dekoracija je v tem primeru (za dan žena) vnaprej izbrana – in sicer čudovita kombinacija rdečih, roza in belih odtenkov – ali z drugimi besedami – variacije na to dekoracijo, kot je prikazana na fotografijah.

V ceno je všteto:

  • embalaža za lažji transport
  • darilna kartica z lepo mislijo in prostorom, da dopišete tudi svojo željo

Naročila sprejemam na info@rudolfovamalca.com ali prek spodnjega kontaktnega obrazca najkasneje do torka, 6. marca do 13.00.

 

Prevzem tortic pa bo možen:
  •  v sredo, 7. marca, od 9.00 do 21.00 na naslovu Brilejeva 3 , Ljubljana in po dogovoru tudi v centru Ljubljane (Tobačna, Aškerčeva, center – Čopova)
  • v četrtek, 8. marca, od 9.00 do 21.00 na naslovu Brilejeva 3 , Ljubljana in po dogovoru tudi v centru Ljubljane ( Aškerčeva, center – Čopova)
  • v petek, 9. marca, od 9.00 do 12.00 na naslovu Brilejeva 3, Ljubljana in od 14.00 do 20.00 na naslovu Unec 20.

Ob naročilu prosim napišite, kdaj in kje bi tortico želeli prevzeti.

Se že veselim vaših naročil!

Kontaktni obrazec za naročilo in povpraševanje

    Komentiraj