Skip to main content

Dolgo se je pripravljala,  zdaj pa je končno nared – celotna ponudba slaščic na Rudolfovi malci, od tort, sladkih kotičkov pa do malih slaščic. Meni je tako čudovita, da komaj čakam, da jo vidite tudi vi … Otvoritev celotne ponudbe slaščic pa ne bi bila prava brez sladke pozornosti, ki sem jo pripravila za vsakega izmed vas – preberite prispevek do konca.

 

ponudba slaščic

Celotno ponudbo si lahko ogledate tukaj. Spodaj pa vam predstavim, kaj vse zajema.

Široko ponudbo okusov tort si lahko ogledate tukaj.

Posebej pri srcu so mi sladice v kozarcu, za katere sem sestavila ponudbo, kjer bo vsak našel nekaj zase, od mini sladic po 50 ml do večjih porcij … Od sadnih in čokoladnih okusov pa do prav zanimivih – unikatnih kombinacij. Ponudbo si lahko ogledate tukaj.

Naslednji med slaščicami so cupcakes. Rahel in okusen mafin, polnjen z bogatim nadevom in okronan s slastno kremo. Njam! Vse kombinacije okusov preverite tukaj.

Ponudba piškotov je že nekaj časa objavljena. Če pa je še niste preverili, vabljeni na ogled semle. Med piškoti sem še posebej ponosna na makrone, ki jih lahko naročite tukaj.

Tukaj pa so zbrane še vse ostale male slaščice, ki jih lahko naročite pri meni. Cakepops in cakepopsicles, browniji, kolački in mini potice, košarice in mini pite, magdalenice, mini krofi, beljakove meringe, mini pavlove tortice in še veliko več. Tale stran mi je še posebej pri srcu, upam, da bo tudi vam. Ogledate si jo lahko tukaj.

Z veseljem sprejmem naročila za vse vrste dogodkov; poroke, rojstne dneve, poslovne dogodke, konference – ali pa kar tako – za sladko razvajanje. Naročila lahko oddate na vsaki izmed omenjenih strani ali pa na mail info@rudolfovamalca.com.

otvoritveni popust

Da pa se boste za naročilo lažje odločili sem za vas pripravila otvoritveni 10 % popust na celotno ponudbo slaščic, ki velja za naročila oddana in potrjena do vključno petka 23. marca do polnoči. Termin naročila je lahko kadarkoli v letu 2018, važno je samo, da ga do 23. marca potrdite s plačilom avansa. Slaščice lahko naročite na katerikoli izmed zgoraj naštetih strani ali pa na mail info@rudolfovamalca.com.

sladka nagradna igra

To pa še ni vse. Za vse prave sladkosnede sem pripravila nagradno igro, v kateri podarjam 10 sladic v kozarcu z okusom po vaši želji. Okus lahko izberete tukaj. V nagradni igri lahko sodelujete tako, da izpolnite spodnji kontaktni obrazec in nato potrdite mail, ki ga boste prejeli v roku 12 ur (če maila ne dobite, preverite še vsiljeno pošto ali promocije, če maila še vedno ne najdete, ste se najbrž zatipkali in poskusite še enkrat – če še vedno nikakor ne bo šlo, mi pišite na info@rudolfovamalca.com s pripisom, da sodelujete v nagradni igri). Nagradna igra traja do srede, 14. 3. do 17h. Nagrajenec pa bo znan 15. 3. Za datum prevzema nagrade se dogovorimo, možen pa je na naslovu Brilejeva 3, Ljubljana ali Unec 20.

Se že veselim vaših naročil in sodelovanja v nagradni igri.

Sodeluj v nagradni igri

    Komentiraj