Skip to main content

Ko iščem inspiracijo, ko čakam, ko se vozim na troli, zjutraj, preden se dobro zbudim … sem na Instagramu in brskam, iščem in delim srčke najlepšim in najbolj slastnim tortam, piškotom, kolačkom in makronom. Tole so moje top 4 stvari, ki jih z največjim zadovoljstvom pregledujem in ogledujem na Instagramu. Kateri pa so najbolj prikupni in slastni instagram profili, ki jih res najrajši spremljam, pa razkrijem v nadaljevanju …

Mojih 5 petkovih najljubših: Najbolj slastni Instagram profili

# 1 ELLEVENTY

Domiselne in prikupne sladice, predvsem piškoti. Njen zaščitni znak pa so takšne mucke.Slastni instagram profili

# 2 FLATLAYTODAY

Živahen profil z vsemi možnimi vrstami sladic. Vse pa tako lepo dekorirane, da vsaka posebej oživi.

# 3 JUNIPERCAKERY

Profil, ki je od glave do peta v stilu. Belo-roza kombinaciji se pridružijo zlati detajli in sladice, ki so že tako izdelane do popolnosti, zasijejo v najlepši luči.

# 4 SWEETSANDSOIREES

Prikupen, kreativen in originalen profil s piškoti, okrašenimi z royal icing tehniko. (Moja royal icing piškote si lahko ogladate tukaj.)

# 5 LINDA_LOMELINO

Popolne sladice v bolj zatemnjeni svetlobi. Scena je z vsemi detajli tako premišljeno postavljena, da izpade tako domače. Popoln prizor!

 

Kateri izmed zgornjih se pa tebi najbolj dopade? Kateri pa so tvoji favoriti na Instagramu?

Odgovor lahko zapišeš v komentar.

Ne zamudite novih receptov in drugih prispevkov s prijavo na e-novice (darilo: e-knjiga Sladice v kozarcu). Spremljate pa me lahko tudi na Facebooku, Instagramu in Pinterestu. Hvala za zaupanje!

Komentiraj