Skip to main content

Se letos poročita in izbirata vajino sanjsko poročno torto? Bi rada poskusila različne okuse iz našega nabora okusov tort in sladic v kozarcu? Potem je Individualna pokušina okusov idealna za vaju. Primerna je seveda tudi za vse, ki se zanimate za druga naročila (ne nujno poročna) in bi radi poskusili nekaj okusov.

Kako poteka individualna pokušina okusov?

Izmed vseh okusov tort in sladic v kozarcu si izbereta svoje najljubše, ki bi jih rada poskusila. Izbor okusov pošljeta na naš mail info@rudolfovamalca.com oz. izpolnita kontaktni obrazec. Poleg pripišeta datum vajine poroke oz. vašega dogodka. Nato vama sporočim razpoložljivost vajinega termina in pa datume, kdaj bi lahko prišla na individualno pokušino. Nato sporočita, ali vama datum pokušine ustreza oz. se nato skupaj uskladimo glede datuma.

Cene paketov individualne pokušine
  • 4 okusi (2 x 4 kozarčki po 1 dl) – 29 €
  • 6 okusov (2 x 6 kozarčkov po 1 dl) – 36 €
Lokacija prevzema paketa

Paket za pokušino je možno prevzeti na naši lokaciji – Unec 20 (po dogovoru pa jih lahko tudi kam dostavimo). Tukaj si lahko ogledate naša zbirna mesta za dostavo (klik). Lokacijo, kjer bi želeli prevzeti, nam sporočite ob prijavi, da vam lažje sporočimo možne datume prevzema.

Vabljeni, da se prijavite!

Kontaktni obrazec za prijavo

    Komentiraj