Skip to main content

Obveščam vas, da v juniju in juliju zaradi porodniškega dopusta ne sprejemam naročil. V avgustu pa se z našo ekipo počasi vračamo na delo. Termini bodo letos še toliko hitreje zapolnjeni, tako da pohitite z rezervacijo termina!

POSEBEN POPUST V JUNIJU!

Odpiram naročila za termine v oktobru in novembru – vsem, ki s svojim naročilom pohitite do konca junija, pa podarjam kar 15 % popusta na celotno naročilo. Popust velja za naročila nad 100,00 eur za termine v oktobru in novembru 2020, ki so rezervirani do konca junija 2020. Za rezervacijo velja plačilo avansa v višini 50,00 eur.
Naročila sprejemam na mail: info@rudolfovamalca.com
Ponudbo pa si lahko ogledate tukaj.

Kaj je v juniju in juliju 2020 vseeno na voljo?
  • Na voljo je mlečna karamela (ducle de leche), ki jo lahko naročite tukaj.
  • Na voljo so vsi recepti na blogu, ki jih lahko berete in uporabljate po mili volji. 🙂 Upam, da pridejo prav.
  • Na voljo je naša Domača karamela (zaloga je omejena), ki jo lahko naročite tukaj.
  • Na voljo je izposoja stojal in dekorativnih pripomočkov s prevzemom na Uncu oz. po predhodnem dogovoru tudi v Ljubljani – vse podrobnosti in stojala, ki so na voljo, najdete tukaj
  • Če se vam poraja še kakšno vprašanje, kaj je v tem času na voljo in kaj ni, nam lahko pišete na info@rudolfovamalca.com. Prosim za razumevanje, če bo vaš odgovor na mail prišel z zamudo.

P. S.: Za morebitno počasno nalaganje spletne strani ali za druge nepravilnosti na spletni strani se opravičujeva in delava na tem, da stran prenoviva na hitrejšo, boljše delujočo (in mogoče tudi lepšo) verzijo čim prej. Hvala za razumevanje! 

Manca in Metod

Komentiraj