Skip to main content

Bliža se 10. marec – dan mučenikov – lepa priložnost, da se spomnimo vseh naših moških, ki nam v življenju veliko pomenijo – mož, brat, oče, sodelavec ipd. Lepa pozornost je slastna malenkost, ki smo jo tokrat pripravili za vaše mučenike – sladki paketek s tortico, lučko in sladicama v kozarcu. Odličen paketek, da si kakšno malenkost tudi razdelita. (Slika je simbolična, saj smo okuse od lani zamenjali.) Ker je bil naš Sladki narezek za Valentinovo pravi HIT, smo se odločili, da bo na voljo tudi za dan žena in dan mučenikov. Podrobnosti v nadaljevanju …

Sladki paketek za dan mučenikov 2022 vsebuje:
  • mini tortica Jaffa (vanilijev biskvit s pomarančno lupinico, mousse temne čokolade s Cointreau likerjem, pomarančni žele, pomarančna krema z grškim jogurtom, čokoladna glazura)
  • 2 x sladica v kozarcu Royal (brownie biskvit, malinov pire, temni čokoladni mousse, sveža malina, čokoladni krispiji, epruvetka s čokoladnim Baileys likerjem)
  • popsicle lučka z okusom slana karamela & temna čokolada
  • darilno pakiranje ter po želji kartica s personaliziranim sporočilcem

Cena sladkega paketka za dan mučenikov: 17,00 eur

Ker je bil naš Sladki narezek za Valentinovo pravi HIT, smo se odločili, da bo na voljo tudi za dan žena in dan mučenikov. Naročite ga lahko preko spodnjega kontaktnega obrazca, glede prevzemov in dostave pa velja spodaj objavljen urnik ter urnik za dan žena (prejšnja objava). Vse o vsebini ter ceni Sladkega narezka pa si preberite TUKAJ (klik klik).

OSEBNI PREVZEM NA NAŠI LOKACIJI – UNEC 20:
  • sreda, 9. 3. 2022 – od 15.30 do 16.30
  • četrtek, 10. 3. 2022 – od 9h do 10h in od 14h do 17h

Ob naročilu sporočite okvirno uro prevzema ter željo glede personaliziranega napisa, ki ga dodamo vašemu paketku.

Naročila sprejemam najkasneje do torka, 8. 3. do 12. ure. Naročila sprejemam preko spodnjega obrazca ali na mail info@rudolfovamalca.com ali preko tel. št. 040 146 051 (Manca Rudolf).

Hvala!

Kontaktni obrazec za naročilo

    Komentiraj