Skip to main content

Mama je ena sama in če bi ji radi podarili nekaj posebnega, slastnega, ročno izdelanega, slovenskega – sem za vas pripravila sladka in čudovita darilca. V sladkem paketku je nabor kar treh različnih slaščic, vsaka pa je posebej dekorirana, da celota izpade res čudovito. 

Opomba: Prispevek in ponudba je iz leta 2019.  V 2020 smo se zaradi izrednih razmer odločili, da paketkov za materinski dan ne ponudimo. Vabljeni pa da pobrskate po naši ponudbi slaščic in si ogledate, kako proslaviti čas po korona virusu. Naročila in povpraševanja lahko oddate že sedaj na info@rudolfovamalca.com. Hvala, da nam v teh časih stojite ob strani in nas podpirate!

Ker ste darilca za valentinovo in dan žena tako lepo sprejeli, sem se odločila, da pripravim tudi te paketke za materinski dan. Ker pa sem s časom zelo omejena, je tudi število naročil omejeno, zato svoje naročilo oddajte čim prej, da si zagotovite svoj paketek.

Sladki paket za materinski dan vsebuje:
  • 2 x monoporcijska tortica z biskvitom iz bourbonske vanilije, moussom iz bele čokolade in malinovim coulijem
  • 3 x popsicles – vanilijevi s kokosom in belo čokolado
  • 3 x makroni s kremo iz bele čokolade in maline
  • darilno pakiranje

Cena darilnega paketa: 25,00 eur

Naročila:

Naročila sprejemam najkasneje do srede, 22. 3. 2019, do 20h na mail info@rudolfovamalca.com ali preko spodnjega kontaktnega obrazca.

Prevzem:

Prevzem je možen v nedeljo, 24. 3. 2019 med 16.00 in 18.00 na lokaciji Unec 20 in v ponedeljek, 25. 3. 2019, med 9.00 do 18.00 na lokaciji Brilejeva 3, Ljubljana.

Ob naročilu sporočite lokacijo in okvirno uro prevzema. Pošiljanje po pošti žal ni možno.

    Komentiraj