Skip to main content

Sivkini piškoti so posebni, aromatični piškoti s hkrati bogato, a dovolj nežno aromo po sivki. Navdušili bodo vse ljubitelje sivke, saj nas s svojo čudovito aromo popeljejo naravnost na sivkina polja v Provanso ali v naša Goriška Brda (od koder je sivka, ki jo uporabljamo za pripravo piškotov). Drznite si jih poskusiti.

Cena sivkinih piškotov: 7,90 € (250 g)  // 29,90 € (1 kg)

Sestavine in alergeni:
BIO maslo, jajca, BIO pšenična moka, lupinica BIO limone, sladkor, soda bikarbona, vanilija, jedilna sivka. Možni sledovi arašidov in drugih oreščkov.

Med 1. februarjem in 31. oktobrom je minimalno naročilo piškotov ene vrste 500 g.
Hvala za razumevanje!

 

SIVKINI PIŠKOTI

 

 

MOŽNI NAČINI PREVZEMA IN DOSTAVE:

 

    •  osebni prevzem na naslovu Unec 20, 1381 Rakek
    • prevzem na enem izmed zbirnih mest (doplačilo od 1,50 do 10,00 eur)
    • dostava – paket vam dostavim osebno (vsak dan po dogovoru), strošek dostave: 0,90 eur/km (upošteva se razdalja od naslova Unec 20 do vašega naslova)
    • pošiljka preko dostavne službe, strošek pakiranja in pošiljanja je 3,90 evra. Možno samo za nekatere PIŠKOTE in Moje izbrane izdelke in Domače izdelke. Ne velja za makrone.

Naročila sprejemam po mailu info@rudolfovamalca ali preko spodnjega kontaktnega obrazca ali na telefonski številki 040 146 051 (Manca Rudolf) – v vsakem primeru vas bom po pogovoru prosila za mail s podatki o naročilu.

Cene veljajo od 6. 11. 2023 naprej. Cene vključujejo DDV.

NOVO v ponudbi –> Domači izdelki (preverite nabor naših domačih izdelkov, ki jih pripravljamo ročno po naših hišnih receptih). Preberi več.

 

KONTAKTNI OBRAZEC ZA NAROČILO ALI POVPRAŠEVANJE

 

 

Preverite še ostalo ponudbo slaščic.

Spremljajte nas na našem Facebook in Instagram profilu.