Čokoladno-pomarančni piškoti z viskijem

Čokoladno-pomarančni piškoti z viskijem – mali grižljaji, kjer se prepletejo najboljše kombinacije okusov. Mehek piškot, ki se v ustih kar stopi, dopolni čokoladna sredica z viskijem in pomarančno aromo. Božansko!

Cena čokoladno-pomarančnih piškotov z viskijem: 3,50 eur (200 g)

Sestavine in alergeni:
Maslo, jajca, moka tip 500, lupinica bio pomaranče, sladkor, vanilija, soda bikarbona, čokolada, sladka smetana, viski, možni sledovi oreščkov.

Čokoladno-pomarančni piškoti z viskijem
Možni načini prevzema in dostave:
  •  osebni prevzem na naslovu Brilejeva 3, 1000 Ljubljana (možen od 1. decembra naprej – vsak dan po dogovoru), stroški pakiranja – gratis
  • dostava – paket vam dostavim osebno (vsak dan po dogovoru), strošek pakiranja in dostave: 0,40 eur/km (upošteva se razdalja od naslova Brilejeva 3 do vašega naslova)
  • pošiljka preko dostavne službe, strošek pakiranja in pošiljanja je 3 evre. Možno samo za PIŠKOTE in Moje izbrane izdelke.

Naročila sprejemam po mailu info@rudolfovamalca ali na telefonski številki 040 146 051 (Manca Rudolf) – v vsakem primeru vas bom po pogovoru prosila za mail s podatki o naročilu.

Cene so informativne narave in začnejo veljati s 1. decembrom 2017.

KONTAKTNI OBRAZEC ZA NAROČILO ALI POVPRAŠEVANJE

Preverite še ostalo ponudbo slaščic.

NOVO v ponudbi –>  Mlečna karamela, Dulce de leche (za vse sladkosnede in za vse domače slaščičarje; odlična tudi kot darilo). Preberi več.